Miskolc KK Info

User info

Welcome, Guest! Please login or register.


You are here » Miskolc KK Info » Hírek » Interaktív panel csatlakozó


Interaktív panel csatlakozó

Posts 1 to 4 of 4

1

Helló!
Az új interaktív panelon csak HDMI csatlakozó van ami a dell-es efopos gépeken kívül egyiken sincs. A gáz csak annyi, hogy akik használnák Lenovo vagy HP-s efopos gépekkel dolgoznának. Honnan igényelhetünk VGA to HDMI átalakítókat?

0

2

Hali!
Pont a mai napon próbáltam ki az új panelt, igen csak a hdmi működött.  Távoli asztalt is próbáltam, de úgy nem ment.  Az elején sima usb csatoló van pc-hez, ahhoz meg kábelt nem mellékeltek. Az érdekesség, hogy wifin keresztül működött (mint megjelenítő eszköz)  egy darabig, de már nem elérhető az eszköz!  Az usb kábeles megoldást fogom kipróbálni. Írok ha van info.

0

3

Sziasztok!

Ha valakit érdekelne.

Laptop összekötése az új Samsung táblákkal vezeték nélkül!

A megoldást a 2018-ban kiosztott HP, Lenovo, Dell triumvirátus gépeivel próbáltam, ezekkel biztosan működik, de pl. egy HP ProBook 455 G1-en már nem.
Először is a legfontosabb dolog, hogy a gép és tábla egy hálózaton legyen. Nekem volt lehetőségem kábelt behúzni az egyik TV-hez, de a megoldás wifi-vel is működik, mivel pár hétig a régi wifin lógott a kijelző, mint tudjuk eduroamra nem tud csatlakoni. Ezen elvileg rajta vannak a NIIF-esek.

A laptopon az értesítési területen van egy csatlakozás feliratú gomb. (1-es kép) Erre kattintva a megnyíló listában kell megjelennie a táblának. (2-es kép)

A táblán az alsó gyors menüben lévő megnyitás gombra bökve válasszuk ki a screen mirroring opciót. (3-as kép)
A megjelenő menüben az eszköz neve: [ESZKÖZ NÉV] résznél lévő szöveget kell keresni a laptopon megnyitott menüben. (4-es kép)

Ha minden jól megy pár pillanat múlva megjelenik a laptop képe, hanggal és érintéssel együtt a kijelzőn.

Képes leírás

Egy dolgot viszont észrevettem, a sorrend nem mindig ez, volt, amikor először a kijelzőn kellett megnyitni a screen mirrort, de van amikor a laptopon kellett először kerestetni a kijelzőt.
A megoldás nem atom stabil, mivel mondták a kollégák, hogy van, hogy lefagyott, megszakadt, de miután újra csatlakoztak működött tovább.

Remélem van akinek hasznára lesz. :)

Üdvözlettel,
Lovász Ádám.

Last edited by alovasz (2019-10-15 14:19:36)

0

4

egy video a tábláról :
https://www.youtube.com/watch?v=S1IZeeVF9MI

van benne szó a Kréta OpenBoard programról is, amivel okos táblaként lehet használni.

0


You are here » Miskolc KK Info » Hírek » Interaktív panel csatlakozó